Sisteme de hidroizolatie TPO - Firestone

Hidroizolatii performante in sistem cu membrana TPO

Pentru a asigura o durata de viata lunga si fara a avea probleme pe acoperis, in ziua de astazi nu este suficient doar fabricarea unor membrane pentru acoperis de inalta calitate. Experienta ne-a invatat ca membranele de acoperis trebuie sa fie compatibile cu alte produse, in scopul de a crea un sistem de impermeabilizare complet, care va functiona in conditii extrem de variabile.

In paginile urmatoare veti gasi o scurta descriere si ilustrare a fiecarui tip de sistem de hidroizolare TPO.
Prezentarea fiecarui sistem include principalele sale caracteristici si avantaje.

In functie de aceste conditii, proiectantul va alege unul din urmatoarele sisteme de acoperis TPO :

Sistemul TPO Balastat Inversat

Sistemul balastat inversat este o varianta a sistemului balastat clasic. Este ideal pentru acoperisuri cu trafic intens si/sau in conditii meteo severe. Membranele TPO sunt libere (flotante) montate pe un substrat compatibil peste care se monteaza un strat de termoizolatie din materiale corespunzatoare.

actualizat la - 28-Apr-10 18:33

Citeste Sistem hidroizolatie TPO Balastat Inversat


Sistemul TPO - fixare mecanica

Sistemul de hidroizolatii TPO cu fixare mecanica este un sistem potrivit pentru acoperisurile cladirilor ce nu pot suporta incarcare data de greutate lestului (balastului). Sistemul se foloseste doar daca pantele acoperisului permit instalarea.

actualizat la - 28-Apr-10 18:30

Citeste Sistem hidroizolatie TPO cu fixare mecanica


Sistemul TPO - aderenta totala

Sistemul de hidroizolatie TPO cu aderenta totala este un sistem cu greutate redusa si cu o exceptionala flexibilitate la proiectare. Se preteaza la acoperisuri cu forme neregulate si cu capacitate limitata la incarcare, cu conditia ca stratul suport sa fie compatibil cu adezivii utilizati.

actualizat la - 28-Apr-10 18:26

Citeste Sistem hidroizolatie TPO cu aderenta totala


Sistemul TPO Balastat

Sistemul de hidroizolatie TPO balastat este cel mai economic, si se potriveste pentru o mare varietate de acoperisuri. Membranele TPO sunt libere (flotante) peste care se pune un strat de lest corespunzator.

actualizat la - 28-Apr-10 17:30

Citeste Sistem hidroizolatie TPO Balastat